NIEUW op het strand van Bubbels Beach: De Strandman

Aan het eind van de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk loopt u het strand op waar Strandpaviljoen Bubbels Beach is gevestigd. Vanaf 2015 verzorgt De Strandman hier uw ultieme stranddag.
 Lounge set reserveren

Reserveer minimaal 1 dag van te voren online 

( -telefonisch helaas niet mogelijk- )

Ontspannen

Een complete stranddag op het meest relaxte strand van Noordwijk. Op stranddagen verstrekt De strandman informatie op borden onder aan de strandopgang met de eb- en vloedtijden, watertemperatuur, zonsopkomst en ondergang en leuke weetjes. Er staan vernieuwde, complete loungesets voor u klaar waarachter u comfortabel uw stranddag door kunt brengen.

Lekker ontspannen?
Er hangt een krantje te lezen elke dag voor u klaar, en staat er een lectuurbak met actuele tijdschriften.

 

De Strandman @ Bubbels Beach

Strandverhuur op het meest relaxte strand van Noordwijk. Aan het einde van de Kon, Astrid boulevard van Noordwijk, loopt u het strand op waar strandpaviljoen Bubbels Beach is gevestigd. Vanaf 2015 verzorgt De strandman hier úw ultieme stranddag.

Facebook

Op Facebook wordt er elke dag een strand update gegeven met leuke foto's, nieuwe weetjes en het actuele plaatselijke Noordwijkse weerbericht! Volg en like De strandman daarom op Facebook facebook.com/destrandman.nl

Honden op het strand

Honden zijn ook welkom op het strand van Bubbels Beach. De Strandman zorgt dat er drinkbakken klaar staan.  Ook hangen er opruimzakjes klaar voor de honden.

Seizoenskaarten

Wilt u zeker zijn van een complete loungeset? Dan is de seizoenskaart misschien wat voor u! Van maart tot oktober biedt de seizoenskaart u het voordeel dat er elke stranddag* een loungeset voor u klaar staat. Een loungeset bestaat uit: 2 strandbedden, een tafeltje, een groot windscherm van 6 meter en een parasol. Voor meer info vraag het De strandman.

* Mits het weer het toelaat en tot 12 uur gegarandeerd plek

Reserveren via de website

Wilt u zeker zijn van een complete loungeset? Reserveren is online mogelijk, via sms of rechtstreeks op het strand bij De Strandman. Het is alleen mogelijk om een complete loungeset te reserveren, welke bestaat uit : 2 strandbedden incl. matrassen, een tafeltje en een groot windscherm van 8 meter. Meerdere bedden en parasol kunnen extra gereserveerd worden. Het is helaas niet mogelijk om losse bedden of windschermen te reserveren.

U kunt online reserveren . Reserveren minimaal 1 dag van te voren! Uw reservering is pas definitief wanneer deze is bevestigt door De strandman.


 Lounge set reserveren

Reserveer minimaal 1 dag van te voren online met IDEAL