Honden op het strand

De stranden van Noordwijk lenen zich uitstekend om lange wandelingen te maken met de hond. In Noordwijk gelden echter wel een aantal regels. Het gehele jaar mag vanaf Bubbels Beach richting Katwijk, over het strand van de gemeente Noordwijk met honden worden gewandeld en mogen de honden ook loslopen. Er geldt echter wel een opruimplicht.

Meer info op www.noordwijk.info
 
Als hondenbezitter bent u verplicht om altijd in het bezit te zijn van middelen om de uitwerpselen van uw hond op te ruimen. Uiteraard bent u ook verplicht om deze te gebruiken, en alles op het strand op te ruimen. Afvalbakken zijn ruimschoots aanwezig. 

Indien u niet in het bezit bent van opruimmiddelen riskeert u een boete van € 90. Langs de oprit naar het strand zijn zakjes aanwezig (mits voorradig). Mochten deze op zijn, kunt u dispensers bij ons kopen voor € 1,50.


 

Honden welkom

Bij Bubbels Beach zijn honden het gehele seizoen van harte welkom!
Er zijn waterbakken aanwezig die u zelf bij de kraan kan vullen.
Ook verkopen wij diverse PETT HONDEN SNACKS en zakjes hondenvoer, alles 100% natuurlijk en granen vrij.

De Beachvilla's naast het strandpaviljoen zijn ook toegankelijk voor hondenbezitters. De Beachvilla's zijn te huur voor weekends. midweken en/of per week en maximaal 2 honden per Beachvilla.

I.v.m. de voedsel- en hygiëne wet en veiligheid van ons personeel, vragen wij de baasjes zich te houden aan onderstaande regels:
  • Honden aan de lijn op terras en in restaurant
  • Let aub op dat personeel niet over uw hond kan struikelen
  • De pootjes van de hond, horen bij ons op de grond, dus niet op ons meubilair ;) 
  • Drijfnatte honden welkom op terras, maar niet in ons restaurant.
    Er zijn handdoeken aanwezig om uw hond droog te maken. 
Het Bubbels Beach team dankt u hartelijk voor uw medewerking.