Honden op het strand

De stranden van Noordwijk lenen zich uitstekend om lange wandelingen te maken met de hond. In Noordwijk gelden echter wel een aantal regels. Het gehele jaar mag vanaf Bubbels Beach richting Katwijk, over het strand van de gemeente Noordwijk met honden worden gewandeld en mogen de honden ook loslopen. Er geldt echter wel een opruimplicht.
 
Als hondenbezitter bent u verplicht om altijd in het bezit te zijn van middelen om de uitwerpselen van uw hond op te ruimen. Uiteraard bent u ook verplicht om deze te gebruiken, en alles op het strand op te ruimen. Afvalbakken zijn ruimschoots aanwezig. 

Indien u niet in het bezit bent van opruimmiddelen riskeert u een boete van € 90. Langs de oprit naar het strand zijn zakjes aanwezig (mits voorradig). Mochten deze op zijn, kunt u dispensers bij ons kopen voor € 1,50.


 

Honden welkom

Bij Bubbels Beach zijn honden het gehele seizoen welkom, zowel op het terras als in het restaurant. Mits de hond is aangelijnd ! Op het strand tussen Bubbels Beach en Katwijk mogen honden het gehele jaar loslopen. Ook op dit gedeelte van het strand geldt de opruimplicht. De Beachbungalows naast het strandpaviljoen zijn ook toegankelijk voor hondenbezitters. De bungalows zijn te huur voor weekends/ midweken en per week.

Meer info op www.noordwijk.info