Honden op het strand

De stranden van Noordwijk lenen zich uitstekend om lange wandelingen te maken met de hond. In Noordwijk gelden echter wel een aantal regels. Het gehele jaar mag vanaf Bubbels Beach richting Katwijk, over het strand van de gemeente Noordwijk met honden worden gewandeld en mogen de honden ook loslopen. Er geldt echter wel een opruimplicht.
 
Als hondenbezitter bent u verplicht om altijd in het bezit te zijn van middelen om de uitwerpselen van uw hond op te ruimen. Uiteraard bent u ook verplicht om deze te gebruiken, en alles op het strand op te ruimen. Afvalbakken zijn ruimschoots aanwezig. 

Indien u niet in het bezit bent van opruimmiddelen riskeert u een boete van € 90. Langs de oprit naar het strand zijn zakjes aanwezig (mits voorradig). Mochten deze op zijn, kunt u dispensers bij ons kopen voor € 1,50.


 

Honden welkom

Bij Bubbels Beach zijn honden het gehele seizoen van harte welkom, maar wij hanteren onderstaande regels voor hygiëne en veiligheid.

We vinden het gezellig dat u hier wilt zijn, maar de honden moeten wel aan de lijn.
Komt u met uw natte hond van het strand, dan bent u buiten van harte welkom maar niet in het restaurant.
De pootjes van de hond, horen bij ons op de grond.


Op het strand tussen Bubbels Beach en Katwijk mogen honden het gehele jaar loslopen. Ook op dit gedeelte van het strand geldt de opruimplicht. De Beachvilla's naast het strandpaviljoen zijn ook toegankelijk voor hondenbezitters. De Beachvilla's zijn te huur voor weekends/ midweken en per week en maximaal 2 honden per Beachvilla.

Meer info op www.noordwijk.info