BeachBungalows op het strand

Aan de voet van de Noordwijkse Coepelduinen, op het mooiste stukje strand staan 5 gezellige, en compleet ingerichte BeachBungalows met uitzicht op de Noordzee.
Onze Beachbungalows staan alweer 10 jaar op het Noordwijkse strand. Vanaf maart 2018 staan er 5 geheel nieuwe Beachbungalows welke klaar zijn voor de volgende 10 jaar op het mooie Noordwijkse strand.
Wilt u ook eens slapen op het Noordwijkse strand? Check de beschikbaarheid of de datum nog vrij is...

Ja, ik wil slapen op het strand

Slapen op het Noordwijkse strand

Vanuit de bungalows stapt u direct via uw eigen terras het strand op. Naar het zuiden is een breed strand waar u heerlijk kunt zonnen of uitwaaien, afhankelijk van het jaargetijde. Het brede strand leent zich bij uitstek voor lange wandelingen, waarbij u de hond altijd mag meenemen. Gaat u richting het noorden richting Zandvoort, vindt u op 1 km afstand het gezellige centrum van Noordwijk.
In het van oorsprong oude vissersdorp, vind u een gezellige winkelstraat, gezellige terrasjes en ook voor de historie van Noordwijk is genoeg te zien. Hoedt u meer van de rust en natuur, ook door de duinen zijn prachtige wandelroutes uitgezet.

Het strand vóór de boulevards is in het hoogseizoen van juni t/m augustus verboden voor honden. Richting Katwijk is het altijd toegankelijk voor honden.

Download Bubbels Beach Folder Duurzaam en Puur natuur


 

Pure onstpanning

Een verblijf in een van onze Beachbungalows van Bubbels Beach & Bungalows is pure ontspanning, ongeacht het jaargetijde of de weersomstandigheden.

BeachBungalow huren