Het restaurant van Bubbels Beach Noordwijk

Bubbels Beach heeft een uitstekende en gevariëerde open keuken, waar onze koks dagelijks vers al onze gerechten bereiden. Met gerechten van de klassieke keuken, streekgerechten en veel vegetarische broodjes en gerechten. Naast een aparte ontbijtkaart, is er een gevarieerde lunch en dinerkaart. Uiteraard is er voor de kinderen een aangepast menu.
Ons paviljoen is seizoen 2019 geopend van 1 maart t/m vrijdag 25 oktober. 

Elke zondag t/m 20 oktober 2018 serveren we een ontbijtbuffet van 09.00-11.00 uur. Waarbij u zelf kunt pakken wat u lekker vindt. U kunt op deze dagen pas vanaf 11.00 lunchgerechten bestellen van de menukaart ( geen ontbijt gerechten ) 

 
Tafel reserveren

Letop: Open vanaf 1 maart 2019. U kunt minimaal één dag van te voren een tafel binnen in ons restaurant online via de website reserveren, tafels reserveren op het terras helaas niet mogelijk. Reserveringen voor dezelfde dag graag telefonisch op : 071 36 13335.

Kindermenu's

Al onze kindermenu's voor kinderen tot 12 jaar zijn € 8,50, inclusief een raket of softijsje.
Bij het samenstellen van onze gerechten hebben wij ook rekening gehouden met onze gasten die bijvoorbeeld een glutenvrij dieet volgen, vegetarisch zijn of kiezen voor biologische producten. Zo zijn er: Vegetarische maaltijden, glutenvrije broodjes en een groot aantal biologische, fair trade producten zoals onze koffie, melk, vruchtensappen en groenten.

Ontbijt op zondag alleen van het buffet van 09.00-11.00 

Elke zondag vanaf 3 maart serveren wij tussen 9.00 tot 11.00 uur een ontbijtbuffet, waar u ontspannen en onbeperkt kunt genieten van dranken zoals Jus d'orange, melk, diverse soorten beleg, eieren naar wens gebakken en vers gebakken croissants en broodjes. De kosten voor het ontbijt bedragen € 10 per persoon. Kinderen tot 10 jaar € 7.50.
Bij het ontbijtbuffet wordt uw gebakken ei door ons gebakken zoals u dat het liefst heeft bij uw ontbijt, vraag het gewoon aan de kok. Ontbijtbuffet is incl. melk, jus orange. Koffie en thee is te bestellen bij de bediening (prijs niet inbegrepen in ontbijt).

Op zondag serveren wij alleen ontbijt via het ontbijtbuffet. De keuken gaat zondags om 11.00 open voor lunchgerechten.

Reserveren voor het ontbijtbuffet kunt u elke zondag en kan alleen tussen 08.30 en 9.30 via: 071-3613335.


 

Menukaart

Van maandag t/m zaterdag is onze keuken geopend vanaf 9.00. Op zondagen serveren wij een ontbijtbuffet  waarbij u een keuze kunt maken van onze uitgebreide menukaart. Tevens hebben wij buiten de menukaart, elke dag verassende gerechten op de borden staan.

 Tafel reserveren

U kunt minimaal één dag van te voren een tafel binnen in ons restaurant online reserveren, dezelfde dag telefonisch op 071-3613335.