Het restaurant van Bubbels Beach Noordwijk

Bubbels Beach heeft een uitstekende en gevariëerde open keuken, waar onze koks dagelijks vers al onze gerechten bereiden. Met gerechten van de klassieke keuken, streekgerechten en veel vegetarische broodjes en gerechten. Naast een aparte ontbijtkaart, is er een gevarieerde lunch en dinerkaart. Uiteraard is er voor de kinderen een aangepast menu.
Ons paviljoen is geopend t/m vrijdag 12 oktober. Dineren is mogelijk t/m zondag 7 oktober, vanaf maandag 8 t/m vrijdag 12 oktober serveren wij alleen nog lunchgerechten tot 16.00.

Elke zondag t/m 7 oktober 2018 serveren we een ontbijtbuffet van 09.00-11.30 . Waarbij u zelf kunt pakken wat u lekker vindt. U kunt op deze dagen pas vanaf 11.00 lunchgerechten bestellen van de menukaart ( geen ontbijt gerechten ) 

 Tafel reserveren

U kunt minimaal één dag van te voren een tafel binnen in ons restaurant online via de website reserveren, voor dezelfde dag telefonisch op : 071 36 48790

Kindermenu's

Al onze kindermenu's voor kinderen tot 12 jaar zijn € 6.
Bij het samenstellen van onze menu’s hebben wij ook rekening gehouden met onze gasten die bijvoorbeeld een glutenvrij dieet volgen, vegetarisch zijn of kiezen voor biologische producten. Zo zijn er: Vegetarische maaltijden, glutenvrije pannenkoeken en een groot aantal biologische, fair trade producten zoals onze koffie, melk, vruchtensappen en groenten.

Ontbijt op zondag alleen van het buffet van 09.00-11.30 

Elke zondag vanaf 4 maart serveren wij tussen 9.00 tot 11.30 uur een ontbijtbuffet, waar u ontspannen en onbeperkt kunt genieten van dranken zoals Jus Orange, melk, diverse soorten beleg, eieren naar wens gebakken en vers gebakken croissants en broodjes. Hierbij genietend van een kop thee of een "(h)eerlijke koffie's. De kosten voor het ontbijt bedragen € 10 per persoon. Kinderen tot 10 jaar € 7.50.
Bij het ontbijtbuffet wordt uw gebakken ei door ons gebakken zoals u dat het liefst heeft bij uw ontbijt, vraag het gewoon aan de kok. Ontbijtbuffet is incl. melk, jus orange. Koffie en thee staat niet op het buffet en is te bestellen bij de bediening (niet inbegrepen in ontbijt)

Op zondag serveren wij alleen ontbijt via het ontbijtbuffet. De keuken gaat zondags om 11.00 open voor lunchgerechten.

Reserveren voor het ontbijtbuffet kunt u elke zondag en kan alleen tussen 9.00 en 9.30

!e en 2e Paasdag uitgebreid ontbijtbuffet € 15 en € 10 (voor kinderen tot 10 jaar)
 
  

Menukaart

Van maandag t/m zaterdag is onze keuken geopend vanaf 9.00. Op zondagen serveren wij een ontbijtbuffet en is de keuken vanaf 11.00 open, waarbij u een keuze kunt maken van onze uitgebreide menukaart. Tevens hebben wij buiten de menukaart, elke dag verassende maaltijden buiten de menukaart.

 Tafel reserveren

U kunt minimaal één dag van te voren een tafel binnen in ons restaurant online reserveren, dezelfde dag telefonisch op 071.3648790