Algemene voorwaarden verhuur Beachbungalows
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het huren en reserveren van onze Beachvilla’s op het Noordwijkse strand.:

Bubbels Beach 
Beachlub-Restaurant-Beachvilla’s
Koningin Astridboulevard 101
2202 BD Noordwijk

Postadres
Herenweg 145
2201AE Noordwijk


Artikel 1: Reserveringen
Bubbels Beach neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 25 jaar.(Groepen jongeren worden niet toegelaten.) 
U kunt via internet op onze website boeken.
Bubbels Beach bevestigt de optie tot reservering binnen enkele dagen. Bij optie name tot reserveringen via internet wordt u de bevestiging direct online en via email aangereikt. U wordt verzocht deze schriftelijke bevestiging na ontvangst op juistheid te controleren. Bubbels Beach behoudt zich het recht voor over te gaan tot annulering van de huur/verhuurovereenkomst bij gebleken onjuistheid van opgegeven gegevens, voor zover dit nadelige gevolgen heeft voor Bubbels Beach.
Uw boeking is alleen definitief nadat wij uw aanbetaling hebben ontvangen. Ontvangen wij geen aanbetaling, komt de reservering automatisch te vervallen.

Artikel 2: Betalingen
Reservering is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling. U dient de aanbetaling van 50% of totale bedrag online over te maken bij het boeken. Het aan te betalen bedrag staat vermeld op de reserveringsbevestiging. 
U dient de totale rest huursom uiterlijk 8 weken voor aankomt te voldoen. U ontvangt deze per mail. Betreft het een boeking korter dan 8 weken voor aanvang van de huurperiode, dan dient de gehele factuursom binnen 5 dagen na ontvangst van deze factuur op onze rekening overgemaakt te zijn. Betreft het een last minute boeking (minder dan 2 weken voor aankomst) dient het totale factuurbedrag per direct aan ons te worden overgemaakt. Na ontvangst van de gehele betaling is uw reservering definitief. U ontvangt dan de laatste informatie van Bubbels Beach. De sleutels van uw Beachvilla ontvangt u bij de receptie. U dient zich te kunnen legitimeren, indien wij daarom vragen. Indien de aanbetaling van uw reservering niet binnen 5 dagen in ons bezit is, vervalt de reservering en gaat de Beachvilla weer in de verhuur. U kunt dan geen aanspraak meer maken op uw reservering.

Artikel 3: Wat is bij de huursom inbegrepen
INCL: TV/WIFI, Keukenpakket inclusief schoonmaakmiddelen en toiletpapier, 2 terrasstoelen en 2 ligstoelen, parasol, parkeerkaart en gas, water en electra. EXCL : Eindschoonmaak, toeristenbelasting per Beachvilla, toeslag per huisdier (max 2) Bedlinnen p.p. Note. U dient bij het uitchecken de bungalow veegschoon en netjes achter te laten. ( extra schoonmaakkosten indien u de bungalow sterk vervuild achterlaat € 50 )Artikel 4: Huisdieren
U kunt per bungalow maximaal 2 huisdieren mee te nemen. Per huisdier rekenen wij 
€ 35,00 per periode. U kunt een gratis hondenkussen te leen aanvragen.


Artikel 5: Roken en open vuur
Op last van de brandweer is het verboden om in de Beachvilla’s te roken. Op het strand is rook en open vuur verboden. Indien u of uw gasten buiten roken, wilt u dan zo vriendelijk zijn om de daartoe beschikbaar asbakken te gebruiken. Dit ter voorkoming van vervuiling van de directe natuur in de omgeving van de Beachvilla’s, en ter voorkoming van duinbrand. Tevens is het verboden om op het strand of in de directe omgeving van de Beachvilla’s open vuur te maken of te BBQ-en. 

Artikel 6: Respect voor uw omgeving
Bubbels Beach probeert binnen haar mogelijkheden duurzaam te ondernemen. 
Wij verwachten dat onze gasten ons daarin te steunen. Wij gaan ervan uit dat u de natuur, de omgeving en de Beachvilla’s met respect behandelt. Buitenopslag van goederen is niet toegestaan. Bij herhaaldelijk overlast en/of schade toebrengen aan de Beachvilla, de inventaris of de andere gasten, loopt u het risico de Beachvilla te moeten verlaten. Recht op restitutie is uitgesloten.

Artikel 7: Aankomst- en vertrektijden
Vanaf 14.00 uur kunt u de sleutels van uw Beachvilla verkrijgen bij de bar van Bubbels Beach. In verband met de eindschoonmaak van de Beachvilla, dient u deze op de dag van vertrek vóór 10.00 uur te verlaten. Indien u niet voor 20.00 uur aanwezig kunt zijn, neemt u dan contact op met Bubbels Beach via: 071 – 3613335.
 
Artikel 8: Borgsom
De Beachvilla en andere voorzieningen op ons strandvak dienen met zorg en overeenkomstig de bestemming te worden gebruikt door de gasten. Daarom vraagt Bubbels Beach bij aanvang van het verblijf een waarborgsom van € 100,-. 
Deze borgsom wordt na aftrek van uw restaurantrekening en/of eventuele breuk of schade met u verrekend. Indien u uw Beachvilla bij vertrek sterk vervuild achterlaat, kunnen hiervoor extra reinigingskosten op de teruggave van de borgsom worden verrekend. Deze kosten hiervan bedragen € 100,-

Artikel 9: Aansprakelijkheid
De hoofdpersoon, genoemd in de verhuurbevestiging, is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de Beachvilla. Breuk/vermissing of beschadiging van inventaris of accommodatie dient dan ook direct door de hoofdpersoon te worden afgerekend.
Door Bubbels Beach wordt, tenzij dit met opzet en/of grove schuld van (medewerkers van) Bubbels Beach is te wijten, geen aansprakelijkheid aanvaard voor:
verlies, diefstal, schade of ongevallen, veroorzaakt aan personen en/of goederen tijdens of ten gevolge van een verblijf in de Beachvilla.
het onklaar geraken of eventueel buiten werking stellen van technische apparaten in de Beachvilla.
Bubbels Beach behoudt zich overigens uitdrukkelijk het recht voor noodzakelijk onderhoud te plegen, tijdens uw verblijf aan de Beachvilla zonder recht op vergoeding, aan de accommodatie of overige faciliteiten werkzaamheden worden uitgevoerd.
Een en ander zal uitsluitend geschieden om de kwaliteit van het paviljoen en uw verblijf in de Beachvilla te verbeteren.

Artikel 10: Annuleren zonder annuleringsverzekering
Tot 2 maanden vooraf de boekingsdatum kunt annuleren en krijgt u uw bedrag minus 
€ 50,00 annuleringskosten retour. Vanaf 2 maanden voor aanvang van het verblijf ongedaan maken, dan bent u 50% van het huurbedrag, met een minimum van € 250,- verschuldigd. Bij annulering binnen 1 maand voor aanvang van het verblijf of bij voortijdige beëindiging van het verblijf is het volledige boekingsbedrag verschuldigd. Annulering voor aanvang van de huurperiode dient schriftelijk door u te worden bevestigd.
 
Artikel 11: Huisreglement
U en uw gezelschap dienen zich te houden aan de door Bubbels Beach vastgestelde huisregels. Het huisreglement, dat op alle huurovereenkomsten van toepassing is, kunt u vinden in de informatiemap welke in elke Beachvilla aanwezig is. Tevens wordt u het huisreglement ter inzage aangeboden bij de receptie. Bouwwerken zoals tenten, luifels en partytenten zijn aan de voorkant van de Beachvilla’s niet toegestaan. Dit om het maximale zeezicht van alle Beachvilla gasten te waarborgen. Het aansluiten van infraroodlampen en andere elektrische kachels, past niet in het duurzame karakter van het strandpaviljoen, en is niet toegestaan.

Artikel 12: Klachten
Bubbels Beach probeert uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ondanks die goede zorgen, is het toch mogelijk dat u een klacht heeft. Om die naar behoren te kunnen oplossen, kunt u deze bij het management kenbaar te maken.

Artikel 15: Algemeen voorbehoud
Op alle prijzen zijn wijzigingen voorbehouden. Kennelijke fouten en vergissingen binden ons niet.

LOKATIE PAVILJOEN :
Bubbels Beach 
Beachclub-Restaurant-Beachvilla’s
Kon. Astridboulevard 101 ( laatste afrit )
2202 BD Noordwijk
071 3613335

POSTADRES :
Bubbels Beach 
Beachclub-Restaurant-Beachvilla’s
Herenweg 145
2201 AE Noordwijk