Algemene voorwaarden verhuur Beachbungalows


De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het huren en reserveren van onze Beachbungalows op het Noordwijkse strand.:

Bubbels Beach & Bungalows
Koningin Astridboulevard 101
2202 BD Noordwijk

Postadres
Postbus 46
2200 AA Noordwijk
 

Artikel 1: Reserveringen

Bubbels Beach & Bungalows neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 21 jaar.(Groepen jongeren worden niet toegelaten.) U kunt via internet op onze website boeken.
Bubbels Beach & Bungalows bevestigt de optie tot reservering binnen enkele dagen. Bij optiename tot reserveringen via internet wordt u de bevestiging direct online en via email aangereikt. U wordt verzocht deze schriftelijke bevestiging na ontvangst op juistheid te controleren. Heeft u de bevestiging binnen 5 dagen nog niet in uw bezit, dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen 071–3648790 ( tijdens seizoen ), of via e-mail info@bubbelsbeach.nl Bubbels Beach & Bungalows behoudt zich het recht voor over te gaan tot annulering van de huur/verhuurovereenkomst bij gebleken onjuistheid van opgegeven gegevens, voorzover dit nadelige gevolgen heeft voor Bubbels Beach & Bungalows.
Uw boeking is alleen definitief nadat wij uw aanbetaling hebben ontvangen. Ontvangen wij geen aanbetaling, komt de reservering automatisch te vervallen.
 

Artikel 2: Betalingen

Reservering is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling.U dient de aanbetaling van 10% van de totale huursom binnen 8 dagen na de optie tot reservering te voldoen. Het aan te betalen bedrag staat vermeld op de reserveringsbevestiging. U kunt dit doen door overmaking van de aanbetaling op bankrekening NL28INGB 067.47.49.170 tnv. Bubbels te Noordwijk. 
U dient de totale rest huursom voor de datum, vermeld op de restfactuur te hebben voldaan. Als de datum van aanvang van de huurperiode eerder valt dan de termijn op de factuur, moet het gehele bedrag uiterlijk 3 weken voor de aanvang van de huurperiode zijn voldaan. U krijgt uiteraard een factuur waarop dit ook staat vermeld. De benodigde betalingsgegevens staan ook vermeld op de bevestiging. Na ontvangst van de gehele betaling is uw reservering definitief. U ontvangt dan de laatste informatie van Bubbels. De sleutels van uw bungalow ontvangt u bij de receptie. U dient zich te kunnen legitimeren, indien wij daarom vragen. Indien de aanbetaling van uw reservering niet binnen 8 dagen in ons bezit is, vervalt de reservering en gaat de bungalow weer in de verhuur. U kunt dan geen aanspraak meer maken op uw reservering.
 

Artikel 3: Wat is bij de huursom inbegrepen

INCL: Keukenpakket inclusief schoonmaakmiddelen en toiletpapier, 2 terrasstoelen en 2 ligstoelen, parasol, parkeerkaart en gas, water en electra. EXCL : Eindschoonmaak € 60 , toeristenbelasting € 37,50/ €.75 per bungalow, € 35 toeslag per huisdier (max 2) en € 10,50 Bedlinnen p.p. Note. U dient bij het uitchecken de bungalow veegschoon en netjes achter te laten. ( extra schoonmaakkosten indien u de bungalow sterk vervuild achterlaat € 50 )
 

Artikel 4: Huisdieren

U kunt per bungalow maximaal 2 huisdieren mee te nemen. Per huisdier rekenen wij € 25,00 per periode.
 

Artikel 5: Roken en open vuur

Op last van de brandweer is het verboden om In de bungalows te roken. Op het strand is rook en open vuur verboden. Indien u of uw gasten buiten roken, wilt u dan zo vriendelijk zijn om de daartoe beschikbaar asbakken te gebruiken. Dit ter voorkoming van vervuiling van de directe natuur in de omgeving van de bungalows, en ter voorkoming van duinbrand. Tevens is het verboden om op het strand of in de directe omgeving van de bungalow te open vuur te maken of te BBQ-en. 
 

Artikel 6: Respect voor uw omgeving

Strandpaviljoen Bubbels Beach & Bungalows probeert binnen haar mogelijkheden duurzaam te ondernemen. Bubbels Beach & Bungalows is dus een EKO bestemming op het strand. Wij verwachten dat onze gasten ons daarin te steunen. Wij gaan ervan uit dat u de natuur, de omgeving en de beachbungalows met respect behandelt. Buitenopslag van goederen is niet toegestaan. Bij herhaaldelijk overlast en/of schade toebrengen aan de Beachbungalow , de inventaris of de andere gasten, loopt u het risico de bungalow te moeten verlaten. Recht op restitutie is uitgesloten.
 

Artikel 7: Aankomst- en vertrektijden

Vanaf 14.00 uur kunt u de sleutels van uw bungalow verkrijgen bij de bar van Bubbels. In verband met de eindschoonmaak van de bungalow, dient u deze op de dag van vertrek vóór 10.00 uur te verlaten. Indien u niet voor 20.00 uur aanwezig kunt zijn, neemt u dan contact op met Bubbels (071 – 3648790)
 

Artikel 8: Borgsom

De bungalow en andere voorzieningen op ons strandvak dienen met zorg en overeenkomstig de bestemming te worden gebruikt door de gasten. Daarom vraagt  Bubbels  bij aanvang van het verblijf een waarborgsom van € 250,-. Deze borgsom wordt na aftrek van uw restaurantrekening en/of eventuele breuk of schade met u verrekend. Indien u uw bungalow bij vertrek sterk vervuild achterlaat, kunnen hiervoor extra reiningskosten op de teruggave van de borgsom worden verrekend. Deze kosten hiervan bedragen € 50,-
 

Artikel 9: Aansprakelijkheid

De hoofdpersoon, genoemd in de verhuurbevestiging, is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de bungalow. Breuk/vermissing of beschadiging van inventaris of accommodatie dient dan ook direct door de hoofdpersoon te worden afgerekend.
Door Bubbels Beach & Bungalows wordt, tenzij dit met opzet en/of grove schuld van (medewerkers van) Bubbels Beach & Bungalows is te wijten, geen aansprakelijkheid aanvaard voor:
  • verlies, diefstal, schade of ongevallen, veroorzaakt aan personen en/of goederen tijdens of ten gevolge van een verblijf in de beach bungalows.
  • het onklaar geraken of eventueel buiten werking stellen van technische apparaten in de bungalows
Bubbels Beach & Bungalows behoudt zich overigens uitdrukkelijk het recht voor noodzakelijk onderhoud te plegen,tijdens uw verblijf aan de bungalows zonder recht op vergoeding .aan de accommodatie of overige faciliteiten werkzaamheden worden uitgevoerd.
Een en ander zal uitsluitend geschieden om de kwaliteit van het paviljoen en uw verblijf in de bungalow te verbeteren.
 

Artikel 10: Annuleren zonder annuleringsverzekering

Wilt u uw reservering 2 maanden voor aanvang van het verblijf ongedaan maken, dan bent u 50% van het huurbedrag, met een minimum van € 250,- verschuldigd. Bij annulering binnen 1 maand voor aanvang van het verblijf of bij voortijdige beëindiging van het verblijf is het volledige boekingsbedrag verschuldigd. Annulering voor aanvang van de huurperiode dient schriftelijk door U te worden bevestigd.
 

Artikel 11: Huisreglement

U en uw gezelschap dienen zich te houden aan de door Bubbels Beach & Bungalows vastgestelde huisregels. Het huisreglement, dat op alle huurovereenkomsten van toepassing is, kunt u vinden in de informatiemap welke in elke bungalow aanwezig is. Tevens wordt u het huisreglement ter inzage aangeboden bij de receptie. Bouwwerken zoals tenten, luifels en partytenten zijn aan de voorkant van de Beachbungalows niet toegestaan. Dit om het maximale zeezicht van alle bungalowgasten te waarborgen. Het aansluiten van infraroodlampen en andere electrische kachels, past niet in het duurzame karakter van het strandpaviljoen, en is niet toegestaan.
 

Artikel 12: Klachten

Bubbels Beach & Bungalows probeert uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ondanks die goede zorgen, is het toch mogelijk dat u een klacht heeft. Om die naar behoren te kunnen oplossen, kunt u deze bij het management kenbaar te maken.
 

Artikel 15: Algemeen voorbehoud

Op alle prijzen zijn wijzigingen voorbehouden. Kennelijke fouten en vergissingen binden ons niet.LOKATIE PAVILJOEN :
Bubbels Beach & Bungalows
Kon. Astridboulevard 101 ( laatste afrit )
2202 BD Noordwijk
071 3648790

POSTADRES :
Bubbels Beach & Bungalows
Postbus 46
2200 AA Noordwijk